Werkwijze

Een interieur waarin jij je helemaal thuis voelt, daar help ik je graag bij. Met veel passie, creativiteit en oog voor functionaliteit ontwerp ik een interieur dat past bij jou woonwensen. Hieronder lees je hoe ik te werk ga.

Jouw woonwensen

Wil je interieuradvies, dan kun je contact met mij opnemen. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt laten zien voor welke ruimte jij advies wilt of de plattegrond van je nieuwe huis laten zien. Ik inventariseer jouw woonwensen.
Na de afspraak ontvang je vrijblijvend een offerte met de werkwijze en het tarief. Als je akkoord bent met de offerte, dan ga ik voor je aan de slag.

Om een nog beter in beeld te krijgen van wat jij mooi vindt, maak je een pinterestbord.


Interieuradvies

Op basis van het kennismakingsgesprek, jouw pinterestbord en wensen, maak ik een moodboard. Een plan waarin de sfeer, het materiaal- en kleurgebruik wordt weergegeven. Dit vormt de basis voor de rest van het advies. Ik stem met je af of het moodboard aansluit op jouw wensen. Na jou feedback pas ik het indien nodig aan.
Vervolgens werk ik de plattegrond, het lichtplan, de shoplist en eventueel een 3D-impressie uit. Dit geeft een goed beeld van de indeling, het kleur- en materiaalgebruik en de sfeer. In de shoplist staat een overzicht van meubels en accessoires, met merk, prijs en waar je deze kunt aanschaffen. Ik presenteer het interieuradvies en ik leg uit waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Je ontvangt het plan ook digitaal.


Realisatie

Je hebt het interieuradvies ontvangen. Je kunt nu zelf van start gaan met de bv. de muren schilderen en meubels en accessoires aanschaffen. Ik kan je ook helpen met de realisatie van het interieuradvies. Het schilderen tot en met het afstylen van de ruimte kan ik voor je verzorgen.