Interieuradvies

Heeft jouw interieur een update nodig? Ga je verhuizen en weet je niet hoe je in je nieuwe huis de sfeer creëert die jij voor ogen hebt? Wil je kleur toepassen in huis maar weet je niet hoe? Ik help je graag bij het realiseren van jouw woonwensen met een interieurontwerp die aansluit op jouw stijl en wensen.

 Hier een overzicht met wat ik voor je kan betekenen.


Elk advies is maatwerk. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor een intake gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Vervolgens ontvang je een offerte van mij. De onderstaande voorbeelden geven een indicatie van wat ik voor je kan betekenen.

Interieuradvies compleet

Wil jij verliefd worden op je eigen huis? Laat je dan verrassen door doordacht kleur gebruik, creatieve indelingen en goede sfeermakers. Gezamenlijk bepalen we jou interieurstijl, adviseer ik hoe je deze toepast in je eigen interieur en ontvang je een interieuradvies op maat.

Dit bestaat uit:
– Intakegesprek bij jou thuis
– Analyse van jouw wensen
– Moodboard
– Plattegrond met indeling
– Voorstel voor kleur en materiaal gebruik
– Shoplist; voorstel voor meubels en aankleding met prijs en verkooppunt
– Presentatie bij jou thuis

Tarief woon- & eetkamer: € 795,-
(voor een ruimte tot ongeveer 60 m2)

Wil je een nog beter beeld krijgen van je nieuwe interieur, dan kan ik ook 3D-schetsen voor je maken. Het tarief hiervoor is € 300,-

Lees meer over mijn werkwijze en hoe we komen tot een interieuradvies dat past bij jou.

Met het complete interieuradvies kun je direct zelf aan de slag of ik kan het plan voor je realiseren. Ik coördineer dan de werkzaamheden, neem de aankoop van je over en stijl de ruimtes voor je af. Hiervoor kan ik een offerte voor je opstellen.


Kleuradvies

Mist er kleur en samenhang in je interieur? Wil je kleur toepassen in je interieur maar weet je niet hoe? Ben jij niet helemaal tevreden over je interieur, maar weet je niet wat er mist? Ik laat je graag zien wat kleur voor jouw interieur kan doen. Een paar kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken.

– Advies bij jou thuis
– Moodboard
– Overzicht van kleurgebruik voor jouw interieur
– Verfkleuren 
– Shoplist met woonaccessoires in de passende kleuren 

Tarief: € 325,-


Lichtplan

Verlichting is sfeerverhogend en een functioneel onderdeel van je interieur. In het lichtplan krijg je een overzicht van de plek en de soort verlichting. De soorten verlichting bestaan uit:
– basisverlichting zoals hanglampen en plafondlampen
– sfeerverlichting zoals vloerlampen, wandlampen en tafellampen
– functionele verlichting zoals leeslampen.

Op basis van een plattegrond stel ik een lichtplan op. Je ontvangt hierbij een overzicht van lampen (incl. shoplist).

Tarief: € 350,-


Wil jij interieuradvies of heb je een vraag?

NEEM CONTACT MET MIJ OP